Ingyenes webinárium felvételről

A munka megváltozott világának jogi keretei
A munka megváltozott világának jogi keretei

Az elmúlt évek tapasztalatai a munkavégzés világát is olyan mértékben alakították át, hogy egy dolog szinte biztosra vehető: teljesen nem térünk vissza a 100%-os irodai munkavégzéshez. Ideje felkészülni erre a helyzetre jogi szemszögből is.
Tematika:     

  • • Pontosan mit jelent a home office, a távmunka, az otthoni munkavégzés vagy a hibrid munkavégzés? Az alapvető fogalmak tisztázása mellett szakértőnk a hibrid foglalkoztatás jogi hátteréről ad tájékoztatást.
  • • Megtiltható-e, hogy valaki oltás nélkül bemenjen az irodába? Egyáltalán hol található az egészséges munkakörnyezet biztosítása és a diszkrimináció közti határvonal?
  • • Mennyiben indokolhatók a home office ideje alatt alkalmazott teljesítménymérő módszerek alkalmazása, amikor valaki az irodában van?
  • • Az előadáson azok a kérdések kerülnek megválaszolásra, amik az egyre inkább alkalmazott hibrid munkavégzéssel kapcsolatban merülhetnek fel.

Ajánáljuk HR menedzsereknek, HR szakértőknek, HR ügyinézőknek, vezetőknek.

Várjuk szeretettel Önt is!

Jelentkezem a webináriumra

A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.
Adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Wolters Kluwer Hungary Kft. a megadott e-mail címére az adatai és a hírlevelekben mutatott aktivitása (pl. megnyitás, kattintás) alapján személyre szabott hírlevelet küldjön, valamint üzleti ajánlataival felkereshesse a megadott elérhetőségein. Az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a Wolters Kluwer Hungary Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület, III. emelet címre vagy az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja.
Kérjük 36-tal kezdve adja meg a telefonszámot és csak számokat írjon ebbe a mezőbe.
Előadó
Dr. Gera Dániel
Dr. Gera Dániel  
ügyvéd, munkajogász, Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda

Dr. Gera Dániel a Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda munkajogi praxisának vezetője több mint tizenöt év ügyvédi tapasztalattal a háta mögött.

Karrierjét egy Big4 cég társult ügyvédi irodájánál kezdte, majd egy francia hátterű nemzetközi ügyvédi irodánál helyezkedett el. Dániel fő szakterületei a pandémiával kapcsolatos jogi környezet mellett az ügyvezetőkkel kapcsolatos szabályozás, a munkajogi pereskedés, a kollektív létszámleépítés, a külföldiek foglalkoztatása és a munkavállalókat érintő adatkezelés. Munkája során számos iparág üzleti modelljét ismerte meg beleértve az építőipart, az energetikát és a gépgyártást.

Dániel számos publikáció szerzője és jogi témájú konferencia előadója, a Wolters Kluwer éves munkajogi konferenciájának visszatérő meghívottja. Angol, francia és német nyelven is tárgyalóképes nyelvtudással rendelkezik.
Dr. Kovács Ákos
Dr. Kovács Ákos   
ügyvédjelölt, Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda

Dr. Kovács Ákos 2020 nyarán csatlakozott ügyvédjelöltként a Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda munkajogi- és szabályozott iparágak csoportjához.

Tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végezte, tanulmányai során több nemzetközi perbeszédverseny résztvevője volt, valamint a XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Állam- és Jogtudományi Szekció jogtörténeti tagozatában bemutatott előadásáért különdíjban részesült. Az egyetemen folytatott tudományos diákköri tevékenységéért Hajnóczy díjban részesült.

A Schönherr Hetényi Ügyvédi Irodához történő csatlakozása előtt egyetemi évei alatt több magyar és nemzetközi irodában is dolgozott gyakornokként.