Adatlap felnőttképzési törvény hatálya alá tartozó képzéshez

Az ön által választott képzés a Felnőttképzési törvény hatálya alá tartozik, és mint ilyen, a résztvevők adataira is kiterjedő adatszolgáltatási kötelezettséget von maga után. A Felnőttképzési törvény 21. § (1) bekezdése szerint a felnőttképző intézmény köteles nyilvántartani és a felnőttképzési adatszolgáltatási rendszerbe továbbítani a résztvevők alábbi adatait.

A Felnőttképzési törvény hivatkozott rendelkezéseinek értelmében a képzés csak az alábbi adatok megadása esetén végezhető el.

A tájékoztatás teljessége érdekében hozzátesszük, hogy a képző intézmény bejelentési és adatszolgáltatási kötelezettsége a képzés során keletkező adatokra is kiterjed (ilyenek a képzésbe történő belépéssel és a képzés elvégzésével, illetve a képzés elvégzése hiányában a képzésből történő kilépéssel kapcsolatban keletkező adatok, valamint a képzés során történő értékelés és minősítés eredménye).

Kitöltöm az adatlapot
A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.

Ön bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését a Wolters Kluwer Hungary Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület, III. emelet címre vagy az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre küldött levélben.
Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja.  

Képzés, melyre jelentkezett.

Kreditponthoz szükséges azonosítószám

Személyes adatok

Kérjük 36-tal kezdve adja meg a telefonszámot és csak számokat írjon ebbe a mezőbe.

Adatkezelési nyilatkozat

Fenti adataimnak a Wolters Kluwer Hungary Kft., valamint a felnőttképzést folytató intézmény ellenőrzése során kirendelt szakértők általi kezeléséhez hozzájárulok.