Wolters Kluwer

INGYENES WEBINÁRIUM

E-aláírások, home-office tervezés, zöldebb HR

A humáninformatika aktualitásai az L-Soft szakértőitől
Időpont: 2021. október 19., 10:00-12:00

A humáninformatika aktualitásai az L-Soft szakértőitől

Tartson velünk október második felében és ismerje meg a legfontosabb tudnivalókat a humáninformatika aktualitásairól. Az L-Soft szakértői olyan izgalmas témákat fejtenek ki, mint az e-aláírás, az IT hosting, home office és lehet-e zöldíteni a HR szoftvereket?

Kiknek ajánljuk? HR ügyinézőknek, vezetőknek

A webinárium ingyenes és a Microsoft Teams platformon zajlik, melyhez a linket e-mailben küldjük meg a jelentkezőknek.

Részletes tematika


Az e-aláíráshoz kapcsolódó digitalizációs fejlesztések most, a pandémia okán is a legforróbb téma. Ha leszámítjuk a közelmúltban megváltozott szociális szabályokat, a hagyományos irodai élet változása miatt az online eszközök kirobbanó előretörését, akkor is hot topik lenne az e-aláírás. Már most látjuk, mekkora költségmentő, hatékonyságfokozó eszköz is ez, ezáltal szintet léphetünk a HR digitalizációban!

 • Mi is az IT HOSTING? Private Cloud vagy SaaS, jelentősége a mai helyzetben.
 • Miben segíthet az IT HOSTING a HR mindennapi életében?
 • Milyen előnyökkel járhat az IT HOSTING egy Cég életében?
 • Mi az, ami miatt érdemes lehet egy Cégnek az IT HOSTING rendszert választani?


Hogyan is látja egy szoftverfejlesztő cég a humánügyviteli terület stratégiai tervezési feladatok kiszolgálása során megfogalmazódott ügyfél igényeket és problémákat?

Milyen technológiai megoldásokkal támogatja a PIRAMIS rendszer a tervezéshez szükséges bázisadatok gyűjtését, nyilvántartását, riportálását.

Néhány konkrét példa a PIRAMIS rendszer bázisadatok tömeges rögzítésére

 • Excel táblás betöltések

Néhány konkrét példa táblázatos és grafikus megjelenítési formákra:
 • Vállalati bérösszesítő PIVOT technológiával
 • Szabadformátumú lista technológia a komplex bázisadatok táblázatos kimutatására
 • Szabadformátumú lista technológia a bázisadatok hisztorikus adatváltozásainak kimutatására

Összefoglalva miért is jók a PIRAMIS általános technológiák és hogyan felelnek meg a kor elvárásainak?

 • Megváltozott munkavégzés miatti új igények – miért lehet szükség tervező szoftverre?
 • Home office tervezés eltérő módjai (munkáltató vagy munkavállaló kezdeményezi)
 • Home office igénylési folyamat a PIRAMIS rendszerben
 • Hot topic: jövőbeli fejlesztési lehetőségek (Irodai kapacitástervezés, sharedesk)

 • A papírmentes iroda, mint fogalom, már régóta a köztudatban él, de 2021-ben hogyan határozzuk meg azt, hogy mitől lesz/lehet zöldebb a PIRAMISt alkalmazó ügyfelek HR adminisztrációja?
 • Milyen HR területre készültek szoftvereink, amelyek zöldebbé tehetik a kapcsolódó HR folyamatokat?
 • Mennyire prior a zöld, vagy fenntartható HR folyamat 2021-ben?

Nem megfelelő az időpont?

Akkor is érdemes jelentkezni, hiszen a webináriumról felvételt készítünk, melyet elérhetővé teszünk az előadás után, így egy önnek alkalmas időpontban nézheti vissza.

Jelentkezem a webináriumra

A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.

Adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Wolters Kluwer Hungary Kft. a megadott e-mail címére az adatai és a hírlevelekben mutatott aktivitása (pl. megnyitás, kattintás) alapján személyre szabott hírlevelet küldjön, valamint üzleti ajánlataival felkereshesse a megadott elérhetőségein. Az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a Wolters Kluwer Hungary Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület, III. emelet címre vagy az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja.


Kérjük 36-tal kezdve adja meg a telefonszámot és csak számokat írjon ebbe a mezőbe.

Előadók

Lencsés Sándor vezérigazgató,

L-SOFT Zrt.

Lencsés Sándor 1992-ben azért hozta létre az L-SOFT szoftverfejlesztő társaságot, mert agilis, kreatív és az innovációra fogékony informatikai szakemberként saját cégében valósíthatta meg elképzeléseit.

Az adatbázis-tervezés, objektumorientált programozás, nemzetközi minőségirányítás, tervezés és projektmenedzsment módszertanok iránti szakmai érdeklődése az L-SOFT Zrt-ben végzett munkájában meghatározó a PIRAMIS rendszer stratégiai termékfejlesztésének irányítója és vezetőjeként.

Bélteczki Csaba

IT üzemeltetési igazgató, informatikus mérnök

Több mint 25 éve foglalkozik az IT üzemeltetési problémák menedzselésével, támogatásával. Jelenlegi pozíciójában informatikai szolgáltatások üzemeltetése, fenntartása, fejlesztése, biztonsági megoldások bevezetése is a feladatai közé tartozik. Szívesen foglalkozik a legújabb IT technológiák tesztelésével, bevezetésével.

Závaczki Józsefné ügyfélszolgálati igazgató,

L-SOFT Zrt.

Lassan 25 éve támogatja az L-SOFT Zrt. termékfejlesztési területét és több mint 19 éve vezeti a cég tanácsadói részlegét.

Szakterülete a PIRAMIS integrált humánügyviteli rendszer bevezetési, oktatási és a termékfejlesztéshez kapcsolódó support feladatok támogatása. A kihívások embere, aki tapasztalatait felhasználva, problémaorientáltan, gyakorlatias megoldásokkal támogatja a humánügyviteli terület képviselőit.

Hajnal Gábor projektvezető,

L-SOFT Zrt.

Projektvezetőként nagyon sok ügyfél igénnyel találkozik nap mint nap arra vonatkozóan, hogy hogyan lehetne egy adott HR-es folyamatot szoftveres támogatással hatékonyabbá tenni. Időnként komoly kihívást jelentő feladat egy üzleti igény HR szoftverré történő átalakítása mivel az egyes ügyfeleink igények teljes mértékben eltérhet egymástól. Egy új termék megtervezésekor a legfontosabb feladat a piaci igények feltárása, s azok minél szélesebb körben történő kiszolgálása. 

Bakó Krisztina kereskedelmi igazgató, vezérigazgató-helyettes,

L-SOFT Zrt. 

20 éve foglalkozik az L-SOFT Zrt. kereskedelmi és marketing ügyeivel, több mint 10 éve vezeti az értékesítési és marketing szakterületet. Kereskedelmi szakközgazdász.

Specializációja a humánügyviteli, munkaidőszervezési szoftverek és ezzel összefüggő szolgáltatások értékesítése, valamint vállalati üzletfejlesztési-stratégiai tervezéssel és az értékesítéshez kapcsolódó kontrolling feladatokkal foglalkozik.
 
 
Kövessen minket!
 
 
© Wolters Kluwer