Ingyenes webinárium


Hatékony HR a pandémiában és azon túl – a HR digitalizációja

Webinárium felvételről

Ismerje meg a HR digitalizációjával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat!

Fel kellett ismernünk, a digitalizáció hozzásegít minket, hogy a vállalati HR folyamatok fenntartásához szükséges kapcsolatokat majd az „új normális” körülmények között is egyszerűbben, biztonságosabban működtessük. Tanulnunk kell ebből a mostani kényszerhelyzetünkből, le kell vonnunk a tanulságokat: ne erőltessük a régi módszereinket az új, megváltozott környezeti igények által generált folyamatainkra.

A pandémia óriási lökést adott a vállalati digitalizációs törekvéseknek, nem véletlenül: a távolságtartás, az érintkezések csökkentése olyan fogalmak, amelyek mára beépültek a személyes és munkahelyi köztudatunkba is.
Tematika:     

  • • csökkentsük a vállalat ökológiai lábnyomát webes szoftverrel. Pl. elektronikus igazolási folyamattal, e-aláírással, önkiszolgáló HR-el
  • • hogyan tehetjük papírmentessé a munkaidő adatok útját a bérszámfejtésbe?
  • • kontaktusok csökkentése webes szoftverekkel: pl. havi adatszolgáltatás a munkavállalók felé, nyilatkoztatás weben, szabadságtervezés és szabadságigénylés
  • • önkiszolgáló HR-el a dolgozói elégedettségért 

Ajánáljuk HR menedzsereknek, HR szakértőknek, HR ügyinézőknek, vezetőknek.

Várjuk szeretettel Önt is!

Jelentkezem a webináriumra

A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.
Adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Wolters Kluwer Hungary Kft. a megadott e-mail címére az adatai és a hírlevelekben mutatott aktivitása (pl. megnyitás, kattintás) alapján személyre szabott hírlevelet küldjön, valamint üzleti ajánlataival felkereshesse a megadott elérhetőségein. Az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a Wolters Kluwer Hungary Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület, III. emelet címre vagy az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja.
Kérjük 36-tal kezdve adja meg a telefonszámot és csak számokat írjon ebbe a mezőbe.
Előadó
Lencsés Sándor
L-Soft
Lencsés Sándor
vezérigazgató, L-SOFT

Lencsés Sándor 1992-ben azért hozta létre az L-SOFT szoftverfejlesztő társaságot, mert agilis, kreatív és az innovációra fogékony informatikai szakemberként saját cégében valósíthatta meg elképzeléseit.

Az adatbázis-tervezés, objektumorientált programozás, nemzetközi minőségirányítás, tervezés és projektmenedzsment módszertanok iránti szakmai érdeklődése az L-SOFT Zrt-ben végzett munkájában meghatározó a PIRAMIS rendszer stratégiai termékfejlesztésének irányítója és vezetőjeként.

Top vezetői feladatkörének ellátása mellett a technológiai újdonságok kutatás és fejlesztésében, és azok PIRAMIS-ban való implementálásában is aktív szerepet vállal.