Wolters Kluwer


Hírlevél feliratkozások kezelése

Fontosnak tartjuk, hogy pontosan azokat az információkat kapja meg a Wolters Kluwer Hungary Kft.-től, amire szüksége van. Ezen az oldalon kezelheti hírlevél feliratkozásait. 
Adatai megadását követően, kérjük válasszon a hírlevelek, értesítők közül, melyekre szeretne feliratkozni, majd az oldal alján a Beállítások mentése gombra kattintva frissítse feliratkozásait!

Fontos! Ha a módosítás során egy hírlevelet nem jelöl be, de korábban ez szerepelt a feliratkozásai között, akkor a Beállítások mentése gomb megnyomásával arról a hírlevélről leiratkozik.
Amennyiben minden hírlevélről és értesítőről szeretne leiratkozni, kérjük töltse ki az űrlapot, de ne jelöljön be semmilyen feliratkozási kérést, majd nyomjon a Beállítások mentése gombra.

Tudnivalók a 10%-OS KEDVEZMÉNYKUPONNAL kapcsolatban: kizárólag újonnan regisztrál ügyfeleink vehetik igénybe. Az akciós kupon csak az akciós terméklistában megjelölt kiadványokra váltható be. Az akciós termékek listája itt található. Felhívjuk figyelmét, hogy a kedvezménykupont tartalmazó emailt a jelentkezéstől számított 1 napon belül juttatjuk el ügyfeleink részére.

Adatok megadása

Kérjük adja meg email címét
Kérem, adja meg telefonszámát (csak számokat írjon a mezőbe pl 36705551234)
* Az űrlap tartalmazza azokat az adatokat, melyeket korábbi hírlevél, értesítő feliratkozások, valamint oldalainkra, termékeinkre történő regisztrációja során adott meg.

Akciók, újdonságok

Hírlevelek

2 hetente megjelenő ingyenes hírlevél adó, TB és számviteli szakemberek számára.
2 hetente megjelenő ingyenes hírlevél munkajogászoknak, HR és TB szakembereknek.
2 hetente megjelenő ingyenes hírlevél jogászoknak.
Havonta megjelenő ingyenes hírlevél Jogtár felhasználóknak.

Értesítők

Ingyenes hírlevél az Európai Unió Hivatalos Lapjának új, módosított és hatályon kívül helyezett jogszabályainak jegyzékéből.
Ingyenes hírlevél a Magyar Közlöny új, módosított és hatályon kívül helyezett jogszabályainak jegyzékéből.
Ingyenes hírlevél a Hivatalos Értesítő új, módosított és hatályon kívül helyezett jogszabályainak jegyzékéből.


Előfizetéshez kapcsolódó adatok módosítása

Amennyiben rendelkezik előfizetéssel vagy korábban vásárolt a webáruházunkban, ez esetben előfizetéséhez/rendeléséhez kapcsolódó adatait módosíthatja a WK-fiókban , de adatai módosítását kérheti az info-hu@wolterskluwer.com címen is.
 
 
Kövessen minket!
 
 
© 2023 Wolters Kluwer N.V. és/vagy leányvállalatai. Minden jog fenntartva!