Ismerje meg a Jogtárat!
Ingyenes élő, online Jogtár® bemutató

Tapasztalt előadónk minden hónapban más-más témát mutat be. Az első 45 percben az aktuális témakörről lesz szó, erről a részről felvétel is készül.
Ügyfeleink az előadás után tudják feltenni kérdéseiket. A kérdéseket törekszünk az időtől függően szóban azonnal, vagy utólag írásos formában megválaszolni.

Nem megfelelő az időpont?
Akkor is megéri jelentkezni, mert az előadás felvételét elküldjük e-mailben, így Ön egy alkalmas időpontban bármikor vissza tudja nézni.

A következő Jogtár® bemutató témái:

December 8.
Monitoring szolgáltatás használata

Várjuk szeretettel Önt is!

Jelentkezem a bemutatóra

A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.
Adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Wolters Kluwer Hungary Kft. a megadott e-mail címére az adatai és a hírlevelekben mutatott aktivitása (pl. megnyitás, kattintás) alapján személyre szabott hírlevelet küldjön, valamint üzleti ajánlataival felkereshesse a megadott elérhetőségein. Az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a Wolters Kluwer Hungary Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület, III. emelet címre vagy az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja.
Kérjük, csak számokat írjon a mezőbe pl. 36705551234.

Hírlevél feliratkozás