Ismerje meg a Jogtárat!
Ingyenes élő, online Jogtár® bemutatóIsmerje meg a Jogtár® összes funkcióját ingyenes bemutatóinkon!

Szeretné magabiztosabban használni? Szeretne hatékonyabban dolgozni vele? Szívesen megtanulná a „mesterfogásokat”?

Jelentkezzen ingyenes élő, online Jogtár® bemutatóinkra!
Tapasztalt előadónk minden hónapban más-más témát mutat be. Az első 45 percben az aktuális témakörről lesz szó, erről a részről felvétel is készül.
Ügyfeleink az előadás után tudják feltenni kérdéseiket. A kérdéseket törekszünk az időtől függően szóban azonnal, vagy utólag írásos formában megválaszolni.

Nem megfelelő az időpont?
Akkor is megéri jelentkezni, mert az előadás felvételét elküldjük e-mailben, így Ön egy alkalmas időpontban bármikor vissza tudja nézni.

A következő Jogtár® bemutató témái:

2021. március 10.
Cégeditor, Elektronikus Nyomtatványok Cég és FMH

2021. április 14.
OptiJUS használat I.

2021. május 12.
OptiJUS használat II.

2021. június 9.
Az online szolgáltatások admin felülete (fiok.wolterskluwer.hu)

Várjuk szeretettel Önt is!

Jelentkezem a bemutatóra

A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.
Adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Wolters Kluwer Hungary Kft. a megadott e-mail címére az adatai és a hírlevelekben mutatott aktivitása (pl. megnyitás, kattintás) alapján személyre szabott hírlevelet küldjön, valamint üzleti ajánlataival felkereshesse a megadott elérhetőségein. Az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a Wolters Kluwer Hungary Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület, III. emelet címre vagy az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja.
Kérjük, csak számokat írjon a mezőbe pl. 36705551234.
Hírlevél feliratkozás