Wolters Kluwer
Amennyiben nem megfelelően jelenik meg az e-mail levelezőjében, kérjük, kattintson ide.
A Wolters Kluwer Jogtár hírlevele 2022/9.szám
Jogtár hírlevél
Adóklubok a Jogtáron
Népszerű ADÓklub 2023 csomagjaink megújult formában érhetők el: új, a Jogtár platformján kialakított felületünknek köszönhetően egy kattintással elérheti a csomaghoz tartozó szaklapokat, könyveket, képzési archívumot és a csomagban foglalt többi digitális szolgáltatást is. A Jogtár platformon való megjelenés számtalan előnnyel jár: gyors és egyszerű keresési lehetőség, könyvjelzők, digitális jegyzetek használata, kedvenc tartalmak, jogszabályi hivatkozások elérése.

Tegye hatékonyabbá, eredményesebbé adózási, számviteli munkáját az ADÓklub 2023 csomagjainkkal!
Ügyvéd Jogtár és a Praetor integrációja
Milyen előnyöket jelent ez az ügyvédi iroda számára?

  • Egy felületen hozzáférhet a Jogtár adatbázisához és a Praetor funkcióihoz.
  • A Jogtár automatikusan frissülő tartalmának és a Praetor szoftvernek az összekapcsolása gördülékenyebb információáramlást, hatékonyabb munkafolyamatokat eredményez.
  • A jogszabályokat egyetlen kattintással hozzárendelheti hivatkozás formájában egy adott ügyhöz, amivel átláthatóvá és teljeskörűvé válik az ügynyilvántartás. Ezzel értékes munkaórákat spórolhatnak meg, akár többen dolgoznak egy ügyön, akár átadásra kerül az ügy egy másik kolléga számára.

TIPPEK A JOGTÁR HASZNÁLATÁHOZ
 
Joganyagok tartalomjegyzékéből szerkezeti egység nyomtatása 
A megnyitott joganyagok tartalomjegyzékében egy kiválasztott egységen jobb egér gombbal előhívható a helyi menü, ahonnan a pdf nyomtatás és az rtf export indítható el. Ez esetben a kiválasztott rész teljes szövege nyomtató/exportálható anélkül, hogy a jogszabály szövegében ki kellene jelölni az adott részt.  

Egyszerre csak egy szerkezeti egység nyomtatható/exportálható. Abban az esetben, ha a kiválasztott részben valamelyik kapcsolódó anyag meg van nyitva, a nyomtatásban/exportban ezek is megjelennek. A jegyzetet is nyomtatjuk/exportáljuk.
 
A PJD és Közbeszerzési Döntvény kapcsolódó anyagok átnevezése 
A Jogtár felületén a jogszabályok szövegéből a  PJD kapcsolódó anyagokat Polgári Jogi Döntvény, a Közbeszerzési Döntvényt pedig Közbeszerzési Jogi Döntvény néven érhetik el a felhasználók. 
 
Tippek a Jogtár használatához
 
Amennyiben bármelyik alábbi termék nem része az Ön előfizetésének és szeretne rá ajánlatot kérni, ide kattintva megteheti: Ajánlatkérés
 
Kompakt kommentár
A kommentártípusú tartalmaink újragondolásának eredményeként bevezetünk egy új műfajt, az úgynevezett Kompakt kommentárt. A Kompakt kommentár elsődlegesen a joggyakorlatra, valamint a jogszabályértelmezés körében felmerülő problémákra és vitatható rendelkezésekre helyezi a hangsúlyt.  
A Kompakt kommentárok közül a Jogtáron elsőként a Kompakt kommentár a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvényhez jelent meg. 
 
Megjelentek az online szaklapok új számai 
 
További újdonságok
 

WEBINÁRIUMOK, KONFERENCIÁK, ONLINE OKTATÁSOK
Adóváltozások 2023 - Adó-kódex konferencia
Élő, online Jogtár bemutató – A WK fiók használata

A Jogtár® felépítése és működése – Ingyenes, 4 kreditpontos online képzés a Jogtár® használatáról
Döntvénykereső és változásfigyelő  – Ingyenes, 2 kreditpontos e-learning képzés
Wolters Kluwer, 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület, III. emelet
Tel.: +36 (1) 464-5656 - https://www.wolterskluwer.com/hu-hu 

Ezt a levelet hírlevél feliratkozása alapján küldjük Önnek. Amennyiben nem kíván több hasonló tartalmú levelet kapni, kérjük, jelezze ide kattintva, vagy írjon az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre, vagy a Wolters Kluwer Hungary Kft., 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület, III. emelet postacímre.
Oldalaink
 
Wolters Kluwer

Munkajog

Jogászvilág

Adó Online
 
Impresszum

Cím: 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. III. emelet
Telefon: +36 (1) 464-5656
Fax: +36 (1) 464-5657
E-mail: info-hu@wolterskluwer.com,
Internet: http://shop.wolterskluwer.hu

 
Kövessen minket
 
Facebook Linkedin Youtube
Wolters Kluwer
Mert fontos, hogy jól döntsön!
ÁSZF   Adatkezelési tájékoztató   © Wolters Kluwer Hungary Kft.