Ingyenes webinárium felvételről
Aktuális munkajogi kérdések a veszélyhelyzet alatt
Előadó: dr. Berke Gyula
Ingyenes webinárium dr. Berke Gyulával - felvételről
Április 29-én hatályba lépett az új részmunkaidős támogatási rendelet. Az új járulékfizetési szabályokkal kapcsolatos intézkedéseket mihamarabb meg kell tenni – különösen igaz ez a fizetés nélküli szabadság esetében. Hallgassa meg dr. Berke Gyula előadását, és tartozzon azok közé, akik felkészülten alkalmazzák az új szabályokat és élni képesek az azokban rejlő lehetőségekkel!

Főbb témáink:

  • A veszélyhelyzetben alkalmazandó munkajogi (kormányrendeleti) szabályok
  • A „home office” alkalmazása
  • A munkavállaló távolléte: az állásidő szabályai
  • A munkaidő mértékére és beosztására vonatkozó rendelkezések
  • A csökkentett munkaidős foglalkoztatás támogatásának szabályai
  • A „fizetetlen távollét” (fizetés nélküli szabadság) munkajogi és társadalombiztosítási jogi szabályai
  • A munkaviszony megszüntetése a veszélyhelyzet idején

Időtartam: Az online webinárium meghallgatása kb. 2 órát igényel.

Részvételi díj: Az előadás megtekintése díjtalan. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és e-mailben tájékoztatjuk a részletekről! A kitöltés nem jár semmiféle kötelezettséggel.

Információ az előadóról
dr. Berke Gyula
Tanszékvezető, egyetemi docens, a Pécsi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Kara Munkajogi és Társadalombiztosítási Jogi Tanszékének vezetője, a Wolters Kluwer Hungary Kft. által hosszú évek óta megrendezett Magyar Munkajogi Konferencia állandó előadója.

Regisztráció a felvételhez
A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.


Adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Wolters Kluwer Hungary Kft. a megadott e-mail címére az adatai és a hírlevelekben mutatott aktivitása (pl. megnyitás, kattintás) alapján személyre szabott hírlevelet küldjön, valamint üzleti ajánlataival felkeresse a megadott elérhetőségein. Az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a Wolters Kluwer Hungary Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület, III. emelet címre vagy az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Adatkezelési tájékoztatónkat Itt olvashatja.