Webinárium felvételről

Munkaügyi perek a gyakorlatban

Elbocsátás és csoportos létszámleépítés koronavírus idején

2020. május 19., 11:00-12:00

nap
óra
perc
másodperc
Munkaügyi perek a gyakorlatban - webinárium felvételről
A KPMG Legal Tóásó Ügyvédi Irodával közös webináriumsorozatunk negyedik előadásának keretében a munkaügyi perek gyakorlati oldalát jártuk körül.

Lemaradt az előadásról, de kíváncsi mi hangzott el?
Regisztráljon a lenti űrlap kitöltésével, és rendelkezésére bocsátjuk a felvételt! A regisztrációt követően e-mailben vesszük fel Önnel a kapcsolatot.

Tematika:

  • Bevezetés – gyakorlati munkaerőpiaci tapasztalatok és kilátások a COVID-19-helyzet változásaira tekintettel
  • A munkaviszony megszüntetésének perjogi alapjai / Az új Pp. által megformált munkaügyi perek szabályozása. Mire ügyeljünk eljárásjogi szempontból a munkaviszony felmondása esetén? Mik a bírói gyakorlat által megfogalmazott elvárások akár a munkáltató, akár a munkavállaló felé? Szemelvények az új Pp. alapján az elmúlt két évben kikristályosodott gyakorlatból.
  •  A munkaviszony megszüntetésének gyakorlati kérdései és bírósági gyakorlata különös tekintettel a joggal való visszaélésre, illetve egyenlő bánásmód sérelmére alapított munkaügyi perek tapasztalataira
  •  Kérdések és válaszok
A webinárium megtekintését HR-szakembereknek, cégvezetőknek, jogtanácsosoknak, munkajogászoknak és munkajogi perképviseletet ellátó ügyvédeknek ajánljuk.

Időtartam: Az online webinárium meghallgatása kb. 1 órát igényel.
Nem tudja szabaddá tenni magát abban az időpontban? Akkor is megéri regisztrálni, mert mindenkinek elküldjük hogyan tudja utólag megnézni a felvételt!
Részvételi díj: Az előadás megtekintése díjtalan. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és e-mailben tájékoztatjuk a részletekről! A kitöltés nem jár semmiféle kötelezettséggel.

Előadók
Palásti György
dr. CSajági Tímea
Dr. Kricskovics-Béli Boglárka
Palásti György 

Grafton
ügyvezető
Palásti G. György a harmadik legnagyobb hazai munkaerő-közvetítő cég vezetője. Két évvel ezelőtt tért vissza a Grafton Recruitment-hez, miután több év nemzetközi tapasztalatot szerzett, főleg Európában. Nagyban tud építeni a 2008-09-es válság során szerzett szakmai tapasztalataira, hiszen az az egyik vezető kereskedelmi bankban érte, ahol stakeholder management stratégia és fenntarthatósági projektek is a felelősségi körébe tartoztak.
Dr. Csajági Tímea 

KPMG Legal Tóásó Ügyvédi Iroda
peres csoportvezető
Dr. Csajági Tímea a KPMG Legal Tóásó Ügyvédi Iroda peres csoportjának vezetője, pályafutása során évek óta peres képviseletet lát el mind közigazgatási, mind polgári perekben. Több esetben képviselt munkáltatókat munkaügyi perek során is. Széleskörű tapasztalattal és ismerettel rendelkezik az új polgári perrendtartás, valamint az új közigazgatási perrendtartás révén megújított peres eljárások bírói gyakorlatát illetően. Különböző bíróságokon szerzett gyakornoki tapasztalatainak köszönhetően pedig több jogterület lényegi szempontjait is figyelembe véve képes képviselni ügyfeleinek érdekeit.
Dr. Kricskovics-Béli Boglárka 

KPMG Legal Tóásó Ügyvédi Iroda
munkajogi csoportvezető
Dr. Kricskovics-Béli Boglárka jogászként végzett a Pécsi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karán 2006-ban, majd ezt követően több, nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező ügyvédi irodában szerzett tapasztalatot különösen a munkajog, társasági és adatvédelmi jog területén. Számos nemzetközi cégnek nyújtott munkajogi tanácsot napi operatív ügyek, és nagyobb projektek, határon átnyúló TUPE tranzakciók, restrukturálás, vagy csoportos létszámcsökkentések és kollektív munkajogi kérdések kapcsán is. 2005-2010 között a Budapesti Gazdasági Egyetem óraadója volt, és azóta is rendszeresen tart előadásokat és készít szakmai publikációkat.

Regisztráció a felvételre
A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.

Adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Wolters Kluwer Hungary Kft. a megadott e-mail címére az adatai és a hírlevelekben mutatott aktivitása (pl. megnyitás, kattintás) alapján személyre szabott hírlevelet küldjön, valamint üzleti ajánlataival felkereshesse a megadott elérhetőségein. Az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a Wolters Kluwer Hungary Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület, III. emelet címre vagy az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja.