Ingyenes webinárium élőben és felvételről

Vezetői szerepvállalás felelőssége a sikeres outsource folyamatban

Időpont: 2021. június 30. 10:00-12:00
Vezetői szerepvállalás felelőssége a sikeres outsource folyamatban

Az előadással túllépünk az outsourcing szolgáltatás esetén felmerülő szolgáltatói szlogenpaneleken, bepillanthatunk a sikeres kiszervezés mindkét irányban bevált döntéshozói, vezetői tapasztalataira.
Tematika:     

  • • Egy cégvezető tapasztalatai a kiszervezésről.
  • • Hogyan szervezte ki vállalkozása egyes feladatait, miközben a saját cége front office szolgáltat más területeken outsourcing tevékenységgel?
  • • Szükséges a vezetői szemléletváltás azért, hogy a felszabaduló erőforrások a vállalat üzleti folyamatait megsokszorozódva támogathassák?
  • • A kiszervezésben érintett beosztottak rendszerint fenyegetve érzik magukat: féltik az állásukat, a pozíciójukat. Lehet a kiszervezés a kollégák karrierjében akár egy még magasabb presztizsű munkaeszköze?

Ajánáljuk HR menedzsereknek, HR szakértőknek, HR ügyinézőknek, vezetőknek.

Várjuk szeretettel Önt is!

Jelentkezem a webináriumra

A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.
Adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Wolters Kluwer Hungary Kft. a megadott e-mail címére az adatai és a hírlevelekben mutatott aktivitása (pl. megnyitás, kattintás) alapján személyre szabott hírlevelet küldjön, valamint üzleti ajánlataival felkereshesse a megadott elérhetőségein. Az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a Wolters Kluwer Hungary Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület, III. emelet címre vagy az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja.
Kérjük 36-tal kezdve adja meg a telefonszámot és csak számokat írjon ebbe a mezőbe.


Előadó
Lencsés Sándor
L-Soft
Lencsés Sándor
vezérigazgató, L-SOFT

Lencsés Sándor 1992-ben azért hozta létre az L-SOFT szoftverfejlesztő társaságot, mert agilis, kreatív és az innovációra fogékony informatikai szakemberként saját cégében valósíthatta meg elképzeléseit.

Az adatbázis-tervezés, objektumorientált programozás, nemzetközi minőségirányítás, tervezés és projektmenedzsment módszertanok iránti szakmai érdeklődése az L-SOFT Zrt-ben végzett munkájában meghatározó a PIRAMIS rendszer stratégiai termékfejlesztésének irányítója és vezetőjeként.

Top vezetői feladatkörének ellátása mellett a technológiai újdonságok kutatás és fejlesztésében, és azok PIRAMIS-ban való implementálásában is aktív szerepet vállal.