Voicsek Éva: Az adótanácsadói, adószakértői és okleveles adószakértői kötelező szakmai továbbképzések teljesítésének változásai
2020. január 1-jétől számos ponton jelentős mértékben módosult az adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők nyilvántartásba vételéről és továbbképzéséről szóló 263/2018. (XII. 20.) Korm. rendelet.

A változások érintik többek között a továbbképzési időszak ciklusait, a kreditgyűjtési folyamatot, illetve a hatósági igazolványok érvényességi idejét is.

Regisztráljon az alábbi űrlap kitöltésével és elküldjük Önnek Voicsek Éva olvasmányos tanulmányát, melyből tájékozódhat az új szabályok pontos részleteiről!

A cikk olvasásához hasznos időtöltést kívánunk!

Regisztráció után e-mailben elküldjük a tanulmányt pdf formátumban

A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.

Adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Wolters Kluwer Hungary Kft. a megadott e-mail címére az adatai és a hírlevelekben mutatott aktivitása (pl. megnyitás, kattintás) alapján személyre szabott hírlevelet küldjön, valamint üzleti ajánlataival felkereshesse a megadott elérhetőségein. Az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a Wolters Kluwer Hungary Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület, III. emelet címre vagy az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja.